Alla inlägg under april 2008

Av Anneli - 11 april 2008 21:32

Tänk vad lite munpasta kan åstadkomma. Jag fick tips av sköterskan på vårdcentralen om en munpasta, Smörjde mig i går kväll och i morse och i ett nafs är jag som en ny människa. Snuset smakar som det ska igen, villket är en himla tur. När det är utställning är det snus under läppen hela tiden. Hoppas nu att Dumle får sitt tredje cert och att det går bra för de övriga också. Jag höjer kvoten med utställningsdjur med 100% varje gång. Nu ska jag ställa hela fyra djur. Så kvällen har innehållit förberedelse och finslipning av grisarna. Nu ska dom få natthö coh jag ska ta en dusch och krypa ner i loppabingen, som min vän E-K säger.

Av Anneli - 10 april 2008 20:34

Känns som det är längesedan jag skrev något, men det var ju i måndags. Den här veckan har varit låång och seg. Jag har varit så vansinnigt trött och till råga på allt eländes, elände har fått hela käften full med blåsor. Snacka om att något så simpelt kan få en så totalt ut form. Jag har känt mig så fruktansvärt grinig, svårt att äta, känns som man tuggar på sandpapper, snusningen har varit en ren plåga. Jag vet vad ni tänker att det är ett ypperligt tillfälle att sluta!!! Men se det tänker jag inte, när det gäller det är jag beredd att plågas. Fick idag tips om en munsalva som var receptfri, så jag hoppas på bättring till på lördag. I dagsläget känns det inte så lockande med utställning.

Av Anneli - 7 april 2008 21:29

Idag har det varit slitet, trött och massor att göra på jobbet efter en veckas frånvaro, naturligtvis information i Västerås hela förmiddagen. Så det blev inte mycket tid att jobba ikapp. Måndagskvällar innebär tapetserarkurs. Efter två veckors uppehåll, kändes det kul att träffa tjejerna igen. Men vad gäller den gamla emmafotöljen, kändes åtreseendet inte lika upphetsande. Har slitit med ny fjädring och hoppades att nu skulle jag kunna börja med tyget. Ack vad jag bedrog mig, nu visade sig att den gamla stoppningen inte passade längre, så jag får göra en ny. Det är inte underligt att det är dyrt att lämna in möbler för omklädning kan jag säga. Emmafotöljen lär få hänga kvar hela höstterminen också. Nu ska jag natta marsvinen och hoppa i säng!!

Av Anneli - 5 april 2008 22:01

 

Kolla Agust grepp runt struten, det är så knogarna vitnar. Det var inte lätt att ta bort struten kan jag säga

Av Anneli - 5 april 2008 21:59

Så här fin blir man när man äter glass själv och är 7 månader.

Av Anneli - 4 april 2008 22:58

Började dagen med provtagning på vc, jag har ju slutat med Levaxinet och då vill man se om sköldkörteln läkt och kan klara sig själv, villket jag inte tror. Jag har så smått börjat få tillbaka symtomen med svettningar och orolig sömn, så vi får väl se!! Städat så gott som alla burar, sparade tre till imorgon, idag stod även vägning och kloklippning på schemat och då tar det sin lilla tid. Jag har även hunnit med och träffat gullegrisen August, som helt plötsligt både lärt sig krypa och sitta. Igår tyckte faster att det var dags för första glassen och han var så duktig, han smällde i sig hela struten på en minut. Han hade en fantastisk teknik där han formligen sög i sig glassen, samtidigt som han klämde på struten så knogarna vitnade. Naturligtvis finns det förevigat, bilderna ska jag försöka sätta in i bloggen imorgon.

Av Anneli - 1 april 2008 21:04

Har varit på läkarbesök och han tror att det är någon fel med tjocktarmen och ska börja medicinera, men medikamentet som doktorn ordinerade fanns inte på apoteket och det är problem med leveransen, så vi får väl se på torsdag om jag får nåt bot eller inte. Läkaren tyckte att jag skulle vila hemma ett par dagar. Jag börjar verkligen bli trött på att alltid känna mig sjuk, räcker det inte med huvudvärken som förföljer mig. Man känner sig verkligen som andra sorteringen just nu eller håller jag på att bli en hypokondriker.

Har i allfall varit ute en stund idag och det var ljuvligt. Pysslat lite med marsvinen, villket är det mest avkopplande som finns. Måste ju presentera mina nya grisar som jag fick med mig hem från Valbo. Först ut Peek-a-boo's Faramira en helt underbar rextjej som sätts med Dumle efter Julita. Sedan har vi rextjejen Rospiggens Emly som förhoppningsvis är dräktig redan nu!!

Ovido - Quiz & Flashcards